Skip to content
banner image

Novice

Velenje, 6. 11. 2021

Današnji koncert Abonmaja Klub z naslovom Janez Dovč & Sounds of Slovenia ostaja na sporedu!

Sporočamo vam, da bomo današnji koncert z naslovom Janez Dovč & Sounds of Slovenia normalno izvedli. Seveda ob spoštovanju vseh ukrepov, ki so veljali že do sedaj: ob vstopu v dvorano bomo preverili PCT pogoj, obvezna je uporaba mask, pred vstopom v dvorano si razkužite roke, upoštevajte sedežni red na vstopnici ter sledite navodilom hostes za izstop iz dvorane. Prosimo vas, da na dogodek pridete le, če ste zdravi.
Preberi več
Velenje, 22. 10. 2021

Zaradi bolezni odpade koncert Hej, partizan!

Koncert Partizanskega pevskega zbora z orkestrom Hej, partizan, ki bi moral potekati v nedeljo, 24. 10. 2021, ob 19. uri zaradi bolezni v zboru žal odpade. Koncert bo izveden v drugem terminu - več informacij bomo v kratkem objavili na naši spletni strani (www.festival-velenje.si) ter našem Facebook profilu (Festival Velenje). Hvala za razumevanje!
Preberi več
3. 9. 2021

Programska knjižica 32. Pikinega festivala

Ko se Pika igra, je to – IGRA ZA VSE!
Preberi več
Velenje, 20. 7. 2021

Vnovčite BON21 na Festivalu Velenje!

Od 1. avgusta 2021 lahko tudi na Festivalu Velenje unovčite BON21 za nakup vstopnic, abonmajev in izdelkov. Najnižji možni znesek je 10 evrov. Nakup z bonom je mogoč le v predprodaji na glavni blagajni Festivala Velenje, Titov trg 4, pritličje (nakup ni možen tik pred dogodkom na ostalih blagajnah). S sabo imejte vedno veljaven osebni dokument.
Preberi več
Velenje, 18. 7. 2021

Današnji dogodek Profesor Kuzman mlajši ODPADE!

Zaradi slabe vremenske napovedi odpovedujemo današnji dogodek, ki bi moral potekati na Visti. Dogodek smo prestavili na nedeljo, 22. 8. 2021. Hvala za razumevanje!
Preberi več
Velenje, 2. 7. 2021

Zbiramo prijave za delo na 32. Pikinem festivalu

Dragi študenti pozor! Letošnji Pikin festival bo – pa čeprav ponovno na nekoliko poseben in drugačen način. Njegova že 32. izdaja se bo odvijala pod geslom Igra za vse!. Pika bo na dogajanje v mestno središče vabila od petka, 10. 9., vse do srede, 15. 9. 2021, delo pa bo v večji meri potekalo med soboto, 11. 9, ter sredo, 15. 9. 2021. Priprava letošnjega festivala je bila zelo velik, predvsem pa negotov zalogaj. Trdno odločeni, da ga vendarle speljemo, smo se opirali na njegovo bogato tradicijo in predvsem željo, da obiskovalcem ponudimo vsaj nekaj tiste radožive in razigrane (kulturne) zabave, ki jo živi in prinaša Pika.
Preberi več
Velenje, 2. 7. 2021

Kino na prostem Zvezde pod zvezdami vabi!

Vsak poletni ponedeljek vas bomo razveseljevali (morda tudi nasmejali, pretresli, kaj novega naučili ali vam položili na srce) - v kinu na prostem ZVEZDE POD ZVEZDAMI! V juliju se bodo projekcije na ploščadi Doma kulture Velenje začele ob 21.30, v avgustu pa pol ure prej, ob 21. uri. V primeru slabega vremena jih bomo prestavili v veliko dvorano Doma kulture Velenje. Kot že vrsto let, si boste tudi letos lahko filme ogledali brezplačno, z velikim veseljem pa vam jih bomo predvajali s pomočjo novega projektorja, ki bo poskrbel za odlično kvaliteto slike. Privoščimo vam filmsko lepo poletje, naj k temu prispeva tudi naš program …
Preberi več