Skip to content
banner image

Novice

Vabilo na Praznični sejem

Na vrata trka praznični mesec – mesec praznovanja, obdarovanja in srečnih trenutkov. Četudi trenutno zaradi covida-19 velja vrsta ukrepov in omejitev, želimo v mestu pričarati vsaj nekaj čarobnosti.

V Velenju bomo praznično mestno razsvetljavo prižgali 3. decembra (če bo mogoče, bomo ob tem organizirali tudi koncert). Ta dan pa bomo na Titovem trgu pripravili tudi Praznični sejem, ki bo potekal med 10. in 20. uro. Vabljeni, da s svojo ponudbo obogatite prodajne stojnice in obiskovalcem ponudite praznične izdelke, narejene s skrbnostjo in toplino vaših rok. Letos vam zaradi izrednih razmer stojnico ponujamo BREZPLAČNO.

Zavedamo se, da je petek delovni dan – v kolikor se zaradi službenih obveznosti sejma ne morete udeležiti že zjutraj, vam ponujamo tudi možnost, da svojo ponudbo na sejmu predstavite le v popoldanskih urah (med 16.00 in 20.00). Zjutraj bo dostava z avtomobili na trg in oprema stojnic mogoča do 9.30, popoldan pa med 15. in 15.30.

Sejem bo potekal v skladu z vsemi veljavnimi ukrepi, zaradi trenutnih negotovih razmer in ukrepov v zvezi z omejevanjem širitve okužbe s koronavirusom pa bomo glede izvajanja sejemske dejavnosti tudi pozorno spremljali stanje in omejitve na ravni države ter sledili smernicam Nacionalnega inštituta za javno zdravje. Če se bodo splošni ukrepi NIJZ spremenili ali zaostrili, bomo morali sodelovanje odpovedati, o čemer vas bomo pravočasno obvestili.

Vsekakor pa vas moramo obvestiti,  da ste dolžni na sejmu upoštevali navodila ter ukrepe NIJZ, povezane z epidemijo COVID-19, ki bodo veljali v danem trenutku. Prodajalec oz. razstavljavec se obveže, da bo imel na dan dogodka veljavno PCT potrdilo (potrdilo o prebolevnosti, cepljenju ali negativen test na okužbo z novim koronavirusom). Prav tako bomo izpolnjevanje potrdila PCT preverjali tudi vsem obiskovalcem.

Prijave zbiramo do četrtka, 25. 11. 2021, na antonija.lovrek-petric@festival-velenje.si. prijavnico najdete v priponki.

Vabljeni, da s svojo ponudbo obogatite prodajne stojnice in z nami vstopite v Čarobni december.