Novice

Velenje, 22. 10. 2020

Novo v Galeriji Velenje: Konkretna umetnosti iz Galerije Murska Sobota

Tematska razstava z naslovom Konkretna umetnost iz stalne zbirke Galerije Murska Sobota predstavlja presečišče različnih sklopov stalne zbirke.
Preberi več
Velenje, 22. 10. 2020

Blagajna Festivala Velenje zaprta!

Spoštovani, v Uradnem listu RS je bil včeraj objavljen Odlok o spremembah in dopolnitvah Odloka o omejitvah ponujanja in prodajanja blaga in storitev potrošnikom v RS, ki v 2. členu navaja, da v kulturnih ustanovah ni več dovoljeno ponujanje storitev neposredno potrošnikom (izjeme so galerije, knjižnice in muzeji). Odlok začne veljati z 21. 10. 2020. To pomeni, da moramo v Domu kulture Velenje in v Kinu Velenje za obiskovalce zapreti tudi blagajne. Takoj, ko dobimo odgovore pristojnih institucij, vas bomo obvestili, ali lahko izvajamo vsaj plačila in vračila preko TRR. Vsi, ki ste pred časom kupili vstopnice za koncert Hej, partizan!, boste obveščeni o načinu vračila kupnine, saj ta dogodek zagotovo odpade. Vse abonmajske dogodke pa le prestavljamo na nove termine. Hvala za razumevanje in upamo, da se kultura kmalu vrne v dvorane!
Preberi več
Velenje, 16. 10. 2020

FESTIVAL VELENJE do nadaljnjega odpoveduje prireditve

V skladu z vladnimi ukrepi in napotki je ustrezne odločitve sprejel tudi Festival Velenje. Do nadaljnjega na kasnejše termine prestavljamo vse dogodke v Domu kulture Velenje in v dvorani Centra Nova, odpovedujemo pa vse predstave v Kinu Velenje. Program Galerije Velenje bomo deloma in prilagojeno izvedli.
Preberi več
Velenje, 5. 10. 2020

Pika vabi k vpisu abonmajev za otroke

Pika vabi v gledališče - in če Pika pravi, da bo super, ni kaj dodati (mogoče le namig, da pohitite na blagajno Festivala Velenje)!
Preberi več
Velenje, 2. 10. 2020

V Velenju kmalu Filmska osnovna šola

V Kinu Velenje bo v sredo, 7. oktobra 2020, med 16. in 19. uro potekalo brezplačno strokovno srečanje za učitelje osnovnih šol v organizaciji Filmske osnovne šole.
Preberi več
18. 8. 2020

Koncert Matjaža Jelena in Sama Jezovška prestavljen na ta četrtek!

Kar nekaj koncertov sta nam covid-19 ali slabo vreme to poletje odplavila. A mi se ne damo in s koncertom, ki naj bi bil prejšnji petek, poskušamo znova. Tokrat se dobimo v atriju Velenjskega gradu ta četrtek ob 20.30. Zaradi velikega zanimanja in omejenega števila obiskovalcev v atriju Velenjskega gradu bomo v sredo, 19. 8., OD 11. URE DALJE na info@festival-velenje.si SPREJEMALI REZERVACIJE za BREZPLAČNE VSTOPNICE. Pohitite, saj bomo lahko potrdili le prvih 35 rezervacij. Hvala za razumevanje, tudi mi si želimo, da bi vas lahko gostili prav vse, ki bi radi uživali v akustičnem koncertu doma!
Preberi več
17. 8. 2020

Koncert Iztoka Mlakarja odpade!

Spoštovani, zaradi izrednih razmer in navodil NIJZ, ki med publiko in pevci zahtevajo 8-metrsko razdaljo, letos žal koncerta Iztoka Mlakarja ne bomo mogli izvesti. Srčno upamo, da boste enemu najboljših slovenskih kantavtorjev lahko ponovno prisluhnili prihodnje leto …
Preberi več
Velenje, 3. 8. 2020

Velenje žaluje ...

Preberi več