Ideogram fotoaparata

Festival VelenjeO FESTIVALU VELENJENakup vstopnic


Nakup vstopnic


Spoštovani obiskovalci!

Pri nas lahko kupite vstopnice za predstave v Domu kulture Velenje, ter za druge prireditve, ki so pod okriljem Festivala Velenje. Po dogovoru z drugimi organizatorji prireditev, prodajamo vstopnice tudi za druge prireditve v Velenju. Pisarna prodaje vstopnic se nahaja v pritličju Doma kulture (vhod z zadnje strani). Dosegljivi smo med delavniki, od ponedeljka do četrtka od 9.00 do 17.00, ob petkih od 9.00 do 13.00. 

Vstopnice lahko tudi rezervirate na telefonski številki 03/898 25 90, 051 607 099, 03/898 25 70 ter preko e-pošte vstopnice@festival-velenje.si
.

V kolikor predstave niso razprodane, lahko vstopnice kupite tudi uro pred prireditvijo, na blagajni v avli Doma kulture.

Festival Velenje se je novembra 2014 pridružili projektu Ministrstva za kulturo Republike Slovenije, s katerimi omogoča brezplačne vstopnice za brezposelne. Na večini dogodkov, ki jih organizira naš zavod za kulturo, bomo zagotovili po dve brezplačni vstopnici za brezposelne. Vstopnice lahko dvignete dan pred predstavo na Festivalu Velenje. Število predstav za brezposelno osebo je letno omejeno na obisk dveh brezplačnih ogledov, z razlogom, da bomo lahko ogled dogodkov zagotovili čim več osebam. Več informacij o projektu lahko dobite na Festivalu Velenje: 03 898 25 90.


Prijazno vabljeni k nakupu vstopnic za predstave, ki si jih želite ogledati!

 
Izdelava spletnih strani: AV studio