Skip to content
banner image

Novice

Kino Velenje tudi na spletu!

Kino Velenje je eden izmed dvajsetih kinematografov v Art kino mreži Slovenije (AKMS), ki od 8. marca prek lastne spletne platforme omogoča ogled skrbno izbranega filmskega programa.

Platforma je preprosta in varna za uporabnika, omogoča legalen ogled filmov, z enotnim kuriranim programom in cenikom. Program bomo pripravljali tedensko, z enim dogodkom – predstavitev novega filma – za splošno publiko (vsak četrtek ob 19. uri) in enim dogodkom za mlada občinstva (vsako soboto ob 17. uri). Ogledati si ga bo mogoče na osebnem računalniku, tablici, pametnem telefonu ali televizorju. Vse o registraciji, računu in najemu filma izveste na spletni platformi. Sledili bodo tudi spremljevalni dogodki in vsebine. Tedensko vas bodo nagovorili tudi posebni paketi skrbno izbranih filmov, ki bodo na voljo po posebej ugodni ceni.

Več o programu in ostale podatke boste našli na spletni strani Festivala Velenje pod zavihkom KINO NA SPLETU.

**********************

Filmski program je dostopen (oziroma ga lahko kupite) TUKAJ:

https://online.artkinomreza.si/

Spletna platforma je kinu komplementarna storitev, ki jo člani AKMS in s tem Kino Velenje omogočajo v tesnem partnerstvu z distributerji oziroma ponudniki vsebin. V času zaprtja kinematografov gledalcem ponuja spletni ogled filmov, ko pa so kini odprti, omogoča dostop do filmskega programa vsem tistim, ki zaradi katerega koli razloga ne morejo ali težje obiščejo kino. Ponudba spletne platforme AKMS se bo zato razvijala in dopolnjevala.

Želimo vam veliko filmskih užitkov, zdaj še spletnih, a z vsakim dnem bližje tudi tistih pristnih v naših dvoranah!