Skip to content
banner image

Novice

Odprte prijave na Pomladni sejem

Vabljeni na Pomladni sejem, ki bo v soboto, 6. maja 2023, med 8. in 14. uro na Titovem trgu. Pestra in privlačna ponudba cvetja in izdelkov domače in umetnostne obrti vas bo nagovarjala na razstavnih in prodajnih stojnicah, pospremil pa ga bo tudi bogat kulturno-zabavni program. V kulinarični ponudbi bo letošnja novost t. i. pomladni brunch, okusna vmesna postaja med zajtrkom in kosilom. Tekom sejma bodo potekali dobrodelna dražba pomladnih kreacij dijakov slovenskih srednjih šol za hortikulturo in vizualne umetnosti, tematske ustvarjalne delavnice za otroke in prikaz rokodelskih veščin.

S priloženo prijavnico se lahko prijavite na naš sejem kot razstavljalec oziroma prodajalec vaših izdelkov.  

Cena najema stojnice znaša 30,00 EUR (DDV je vključen). Stojnice so lesene s streho, velikost pulta je 2 x 1 m. Ob stojnici je možno najeti dodaten prostor ali električni priključek, kar lahko označite na priloženi prijavnici. Rok za prijavo je do petka, 14. aprila 2023, oziroma do zasedenosti stojnic.

V primeru slabega vremena bo sejem teden dni kasneje, 13. maja.

Izpolnjeno prijavnico nam pošljite na: Festival Velenje, Titov trg 4, 3320 Velenje ali skenirano na e-naslov: antonija.lovrek-petric@festival-velenje.si. Za več informacij smo vam na voljo na telefonski številki 03 898 25 88 in 03 898 25 81.

Sejem organizira Festival Velenje s soorganizatorji.

Bodite del prebujajoče se pomladi v našem mestu!