Skip to content
banner image

Novice

FESTIVAL VELENJE do nadaljnjega odpoveduje prireditve

V skladu z vladnimi ukrepi in napotki je ustrezne odločitve sprejel tudi Festival Velenje. Do nadaljnjega na kasnejše termine prestavljamo vse dogodke v Domu kulture Velenje in v dvorani Centra Nova, odpovedujemo pa vse predstave v Kinu Velenje. Program Galerije Velenje bomo deloma in prilagojeno izvedli.

V tem tednu smo začeli z novo abonmajsko sezono. Večina abonmajev bi se morala začeti prav v prihodnjih dneh. Teh dogodkov nikakor ne odpovedujemo, pač pa samo prestavljamo na kasnejše datume. Izpeljali jih bomo takoj, ko bo to mogoče. O tem bomo abonente tudi pravočasno obvestili.

Delovanje Kina Velenje z današnjim dnem ustavljamo. Filme bomo ponovno predvajali, ko bodo za to izpolnjeni pogoji.

Galerija Velenje bo za posamezne obiskovalce še vedno odprta (z izpolnjevanjem napotkov NIJZ), odprtje prihodnje razstave (gostili bomo razstavo del konkretne umetnosti Galerije Murska Sobota) pa bomo prestavili na svetovni splet (FB). Ostali dogodki, ki smo jih načrtovali v galeriji, pa so prav tako do nadaljnjega odpovedani.

O morebitnih drugih spremembah vas bomo sproti obveščali na naši spletni strani in Facebooku, za vse informacije smo dosegljivi tudi na telefonskih številkah 03 898 25 71 ali 03 898 25 90, pišete pa nam lahko na info@festival-velenje.si.

Upamo, da se bodo sprejeti ukrepi, ki močno krojijo tudi življenje kulturnikov, umetnikov in organizatorjev, izkazali za dobre, da bodo prinesli želeni učinek in seveda – da vas kmalu spet pozdravimo v naši sredini!