Skip to content
banner image

Novice

Koncert Matjaža Jelena in Sama Jezovška prestavljen na ta četrtek!

Kar nekaj koncertov sta nam covid-19 ali slabo vreme to poletje odplavila. A mi se ne damo in s koncertom, ki naj bi bil prejšnji petek, poskušamo znova. Tokrat se dobimo v atriju Velenjskega gradu ta četrtek ob 20.30.

Zaradi velikega zanimanja in omejenega števila obiskovalcev v atriju Velenjskega gradu bomo v sredo, 19. 8., OD 11. URE DALJE na info@festival-velenje.si SPREJEMALI REZERVACIJE za BREZPLAČNE VSTOPNICE. Pohitite, saj bomo lahko potrdili le prvih 35 rezervacij.
Hvala za razumevanje, tudi mi si želimo, da bi vas lahko gostili prav vse, ki bi radi uživali v akustičnem koncertu doma!

Matjaž Jelen je eden izmed ustanovnih članov skupine Šank Rock, ki je od leta 1982 do danes posnela 17 albumov in nanizala veliko glasbenih uspešnic, za nekatere izmed njih že lahko danes rečemo, da so postale "zimzelene" rock uspešnice (Rad bi bil metulj, Pravljica o mavričnih ljudeh, Ker te ljubim, Jaz in ti, Puščava sna ...).Šank Rock se počasi približuje 40. obletnici delovanja, še vedno aktivno nastopa in snema nove albume. Matjaž je v svoji rockerski karieri posnel dva samostojna albuma, kjer je še posebej lahko izrazil svojo čustveno plat kot avtor glasbe in besedil.Za četrtkov večer vam bo v družbi akustične kitare in klavirja (Samo Jezovšek - Šank Rock) pripravil izbor romantičnih balad iz repertoarja skupine Šank Rock in seveda dodal nekaj za presenečenje ...