Skip to content
banner image

Novice

Dodatna predstava Jureta Godlerja in Tilna Artača

Dodatna predstava Jureta Godlerja in Tilna Artača

Zaradi velikega zanimanja smo odprli še en termin za stand up predstavo Jureta Godlerja in Tilna Artača, in sicer v četrtek, 20. 2. 2020, ob 17. uri. Vstopnice lahko kupite na blagajni Festivala Velenje, Titov trg 4.

Komik, pisec, igralec, komponist in čarodej Jure Godler (1984) je že pri sedmih letih začel igrati violino, pozneje tudi klavir. Izobraževal se je na Glasbeni akademiji Mozarteum v Salzburgu. Leta 2003 je začel sodelovati s Sašom Hribarjem v ekipi Radia Ga-Ga, v oddaji Hri-Bar ter v številnih drugih oddajah na nacionalni in komercialnih televizijah. Trenutno vodi oddajo Ta teden z Juretom Godlerjem na Planet TV.

Tilen Artač (1985) je profesionalni glasbenik, violončelist. Magistriral je na Akademiji za glasbo v Zagrebu in nadaljeval šolanje na Akademiji za glasbo v Gradcu. Leta 2012 je za posebne dosežke na področju žlahtnega humorja prejel nagrado Franeta Milčinskega - Ježka. Je zmagovalec tretje sezone oddaje Znan obraz ima svoj glas, tudi on že več let sodeluje z ekipo Radia Ga-Ga.

V predstavi Jure Godler & Tilen Artač stand-up bosta umetnika združila moči in zaigrala na svoja inštrumenta. Godler bo predstavil izbor svojih najboljših trikov, odrecitiral pesem ali dve in presenetil še s čim, Artač pa bo deloval kot medij, preko katerega bo spregovorilo veliko znanih slovenskih in tujih estradnikov, politikov in javnih osebnostih: Svetlana Makarovič, Serpentinšek, Pahor, Rupel, Kučan, Erjavec, Zvezdana Mlakar …

Glasbeno-čarovniško-imitatorska zabava z veliko začetnico

Režija: Jure Godler in Tilen Artač

Igrata: Tilen Artač in Jure Godler

Predstava traja 1 uro in nima odmora.