Skip to content
banner image

Novice

Postani Pikin animator!

Si želiš postati del zgodbe 30. Pikinega festivala? Si študent ali dijak zaključnega letnika srednje šole in se v letošnjem letu vpisuješ na dodiplomski študij? Pridruži se nam in postani Pikin animator!

Pikin festival praznuje 30 let in prav zato bo letos vse čisto drugače. Festival smo postavili na glavo, premešali vse pike in ga preselili v center dogajanja – v središče mesta, kjer se je izvorno začel. Piki se letos še posebej mudi med otroke, tako jo v našem mestu pričakujemo prej kot običajno. Pikin festival bo letos potekal med 9. in 15. septembrom 2019. Moto, ki bo pod eno streho povezal ulične umetnike, gostujoče glasbenike, plesalce, gledališčnike, lokalne umetniške duše, športnike, prostovoljce, animatorje ter druge, je Pika se po mestu potika.

Vse študente in dijake zaključnih letnikov tako vabimo, da Piki priskočite na pomoč ter si s počitniškim delom na Pikinem festivalu prislužite kakšen cekin.

Postaneš lahko animator v delavnicah, pridružiš se lahko skupini novinarjev, sodeluješ v okviru športnih aktivnosti ali pomagaš v Pikini trgovini.

Za več informacij si poglej priloženi razpis ter prijavnico, ki jo lahko oddaš najkasneje do 5. avgusta 2019.