Skip to content
banner image

Novice

Obdarite letos s Festivalom Velenje!

… ker so dobre misli pol zdravja … ker pokloni osrečujejo … ker se kulturna doživetja dotaknejo drugače …

Svojim bližnjim lahko poklonite darilne kartice v vrednosti 15, 20, 30, 40 ali 50 evrov, ki jih bodo lahko izkoristili za obisk prireditev, za kinoljubce – velike in male – priporočamo abonmaje 5 ali 10 zvezdic oz. otroški filmski petko ali desetko za ogled kino predstav, še ves december pa velja tudi posebna ponudba Priročnika za Pike in gusarje, ki bo razveselil prav vse otroke!

Filmski abonma za odrasle 5 zvezdic stane 19 evrov, abonma 10 zvezdic pa 34 evrov. Otroška filmska petka je 14, filmska desetka pa 27 evrov. Vsi abonmaji veljalo leto dni od nakupa.

Priročnik za Pike in gusarje (po akcijskih 15 evrov v decembru) je strašno resno neresna zadeva, v kateri boste našli veliko domislic za pikasto preživljanje prostih dni, nekaj navodil, kako postati najbolj prava Pika ali gusar, kakšen recept in notni zapis, pa še kakšno presenečenje! In seveda ni odveč omeniti, da je Priročnik za Pike in gusarje odlično darilo za vse priložnosti in za vse otroke, v katerih se skriva vsaj kanček Pike ali gusarja!

Več o ponudbi in naših dogodkih najdete na spletni strani Festivala Velenje (www.festival-velenje.si), željeno naročite na vstopnice@festival-velenje.si ali na 03 898 25 90, plačate na TRR (0133-3600-0000-731 UJP Žalec), mi pa vam darilo pošljemo po pošti.

       ... Festival Velenje … ker dar ohranja  vezi …