Skip to content
banner image

Novice

Velenje, 26. 1. 2021

Odprtje Galerije Velenje

Z največjim veseljem sporočamo, da v torek, 26. 1. 2021, ob 10. uri ponovno odpiramo vrata naše galerije. Končno vas lahko povabimo, da si tudi v živo ogledate čudovito razstavo modnega oblikovalca Matica Velerja. Vabljeni!
Preberi več
Velenje, 6. 1. 2021

Podobe doma kulture 1960/2020

Festival Velenje je v sodelovanju z Muzejem Velenje pred dobrim mesecem ob 60-letnici odprl priložnostno foto razstavo v preddverju male dvorane Doma kulture Velenje. Ker si razstave trenutno ne morete ogledati v živo, se nam je zdelo vredno, da predstavimo širši izbor (čez 100) fotografij, ki predstavljajo Dom kulture Velenje in zgodbe okoli njega. V ospredju so dogodki pred in v samem domu kulture, pa arhitektura, urbanizem, detajli, prireditve… Fotografije odražajo duh časa, estetsko doživljanje kulture in so priča številnim dogodkom, ki dajejo pečat kot mesto kulture. Vabljeni k ogledu spletne fotografske razstave ob 60-letnici Doma kulture Velenje!
Preberi več
Velenje, 5. 1. 2021

Festivalske sobotnice

Tudi v januarju želimo otrokom, družinam in mladim po srcu omogočiti, da sobotne dopoldneve preživijo v družbi domišljije, kulture ter pravljičnega sveta lutk. Sobote tako na Festivalu Velenje ostajajo rezervirane za otroške lutkovne predstave Lutkovnega gledališča Velenje.
Preberi več
Velenje, 5. 1. 2021

Festivalske četrtinke

Tudi v januarju nadaljujemo s festivalskimi četrtinkami. Vsak četrtek v mesecu svojo ponudbo družinskih predstav selimo na FB stran, YouTube kanal in spletno stran Festivala Velenje.
Preberi več