Skip to content
banner image

10. 06. 2024 ob 18:00, Kino Velenje

Nerazdružljivi

banner image

Dogodki

Sinhronizirana animirana družinska pustolovščina, 90 min (Belgija, Francija, Španija)
Režija: Jérémie Degruson
Glasovi: Nejc Cijan Garlatti, Blaž Šef, Manca Kepic, Mirko Medved, Gaja Filač, Sašo Prešeren, Tina Ogrin, Aleksander Golja, Dora Petrej

Zabavna družinska animirana sinhronizirana pustolovščina, ki govori o pomembnosti pravega prijateljstva. Zgodba spremlja nezgode in prigode zapuščene plišaste igrače in lutke z neomejeno domišljijo, ki se ponesreči srečata v Centralnem parku in se odpravita na nepozabno epsko pustolovščino.

Režiser filma pravi, da gre za zgodbo o dveh izobčencih, ki kljub razlikam postaneta prijatelja. Eden od njiju ima brezmejno domišljijo in brezsramno raziskuje svoje najbolj divje fantazije, drugi pa je brez navdiha in negotov glede lastnega stila. Svoje potovanje bosta s kupom drugih sanjačev spremenila v pravo zgodbo o junakih. Film je poklon pravemu in iskrenemu prijateljstvu in bo osvobodil domišljijo sanjačev vseh starosti. Namenjen je vsem, ki so se kadarkoli počutili drugačne in so svoje zatočišče našli v domišljiji. Film je oda domišljiji in ustvarjalnosti, ki sta bistveni izobraževalni vrednoti za prihodnje generacije.

Svet pripada sanjačem ... in morda še bolj tistim, ki svojo domišljijo upajo deliti z drugimi!