23. 01. 2023 ob 20:00, Dom kulture Velenje

Vročica

Dogodki

Vročica se vrača v Velenje. Režiserka Nina Kleflin, podpisana pod veliki uspešnici Špas teatra Menopavza in Seks nasveti od A do Ž, se vrača z udarno glasbeno komedijo! Vroča večerna radijska pogovorna oddaja VROČICA na Radiu ŠPAS praznuje 10. obletnico in je na vrhuncu svoje uspešnosti! Tri energične voditeljice bodo za to posebno priložnost izvedle 'veliki radijski pok' – jubilejno oddajo bodo praznovale ekskluzivno, z glasbenim showom v živo! 'LIVE'. 'ON AIR'.
V showu nastopajo: Špela Grošelj, Irena Yebuah Tiran in Nina Ivanič


V navihani komediji se boste zabavali ob njihovih ženskih pogovorih, se smejali, plesali in ob seksi glasbi legendarnih pop uspešnic, ki občinstvo vedno katapultirajo iz sedežev, prepevali od začetka do konca!
Poslovilna oddaja v obstoječi 'trio' zasedbi, njihova zadnja radijska VROČICA »mora biti najboljša kadarkoli!« In tudi bo. Udarna. Žgečkljiva, super zabavna in do konca sproščena! V uprizoritvi praznične oddaje bodo v 'radijski eter' dame spustile vse, kar je v dolgih letih še obležalo na ženskem srcu. Z zvestimi poslušalci in poslušalkami bodo spregovorile o tistem, o čemer je pač težko govoriti naglas in sploh podnevi. Ali to povedati partnerju. Možu. Mami. Včasih tudi najboljši prijateljici. Oja, v njihovem studiu je vedno zelo vroče!  Ampak zdaj ni čas za zardevanje, zdaj je čas za sproščeno glasbeno plesno zabavo! Želimo, da (bo)ste kot del občinstva v 'studiu v živo' tudi vi! Zberite svoje ženske vrste, svoje žurersko pleme, pripeljite svoje najdražje, pridite, zraven zapojte, zaplešite in se do konca ZABAVAJTE!

Priredba: Deja Crnović
Režija: Nina Kleflin
Scenografija in kostumografija: Žiga Flajnik
Glasbeni aranžmaji: Rudolf Gas
Koreografija: Anja Robida