Poletne kulturne prireditve

Koncerti
Scenska umetnost
Otroški dogodki
Kino Zvezde pod zvezdami
Poletje v Galeriji Velenje
Poletni kulturni abonma

Poletne kulturne prireditve so eden najstarejših poletnih festivalov v Sloveniji, ki s kulturno-umetniškimi in zabavnimi dogodki poskrbi za sproščeno kulturno in zabavno druženje občanov, obiskovalcev in turistov iz širšega območja. Na različnih mestnih lokacijah se vsako leto zvrsti več deset različnih dogodkov - od koncertov, otroških predstav, delavnic, uličnih nastopov … Skoraj vsi dogodki v sklopu Poletnih kulturnih prireditev so za obiskovalci brezplačni.

Letošnje 37. Poletne kulturne prireditve bodo ponovno nekoliko drugačne kot pretekla leta, z njimi pa bomo začeli že v začetku junija. Do septembra bomo pripravili raznolik program prireditev, ki bodo potekale v skladu z vladnimi napotki, vsekakor pa bomo vanje zajeli dogajanje za vse generacije in okuse, obiskovalcem bomo ponudili že poznane cikle ter kar nekaj času in razmeram prilagojenih novosti.

Povežite svoje poletne trenutke z nami, prepletajte kulturo in zabavo, prepustite se glasbi, filmu pod zvezdami, morda plesu ali gledališču in, ustavite se v galerijskem razstavišču, na travniku ob šopku dogodkov za otroke. 37. Poletne kulturne prireditve vas bodo razvajale z izbrano in pestro ponudbo vse do poznega poletja ter poletnim večerom na različnih prizoriščih v mestu vdahnile sproščenost, harmonijo in veselje.

Poletje ni ustvarjeno za ednino, dobrodošli!

Za izbrano kategorijo ni dogodkov