Skip to content
banner image

Novice

Velenje, 31. 12. 2021

Srečno novo leto 2022!

Lep, miren in srčen prehod v leto 2022!
Preberi več
Velenje, 21. 12. 2021

Sodelujte v nagradni igri Praznični foto utrinki!

Letošnji božični večer vam bosta s pestro paleto praznične glasbe popestrila DJ Mrky in Andreja na virtualni božični zabavi.
Preberi več
Velenje, 9. 12. 2021

Spremljajte prihod dedka Mraza v živo

Tudi letos bo v Šaleško dolino prišel dobri mož z belo brado, ki ga otroci vedno komaj čakajo. V dolini bo ostal vse do silvestrovega, vmes pa bo obdaril številne otroke. Tokrat ga bomo sprejeli na toplem, v Rdeči dvorani, za glasbeno zabavo pa bo poskrbel Challe Salle. Prihod dobrega moža bomo v živo predvajali tudi preko naših kanalov.
Preberi več
29. 11. 2021

Dom kulture Velenje praznuje 61 let!

Hiša kulture, vedno polna glasbe, besed in korakov, danes praznuje 61 let. Vse najboljše Dom kulture Velenje! V čast praznovanja se bodo na njegovih odrih zvrstile kar tri premiere domačih, hišnih produkcij, in sicer premiera gledališke predstave Butalci (Gledališče Velenje), premiera sodobnega baleta Možiček (Balkan Dance Project) ter premiera lutkovne predstave Nana, mala opica (Lutkovno gledališče Velenje). Praznujte z nami!
Preberi več
Velenje, 18. 11. 2021

Vabilo na Praznični sejem

Na vrata trka praznični mesec – mesec praznovanja, obdarovanja in srečnih trenutkov. Četudi trenutno zaradi covida-19 velja vrsta ukrepov in omejitev, želimo v mestu pričarati vsaj nekaj čarobnosti. V Velenju bomo praznično mestno razsvetljavo prižgali 3. decembra (če bo mogoče, bomo ob tem organizirali tudi koncert). Ta dan pa bomo na Titovem trgu pripravili tudi Praznični sejem, ki bo potekal med 10. in 20. uro. Vabljeni, da s svojo ponudbo obogatite prodajne stojnice in obiskovalcem ponudite praznične izdelke, narejene s skrbnostjo in toplino vaših rok. Letos vam zaradi izrednih razmer stojnico ponujamo BREZPLAČNO.
Preberi več
Velenje, 6. 11. 2021

Današnji koncert Abonmaja Klub z naslovom Janez Dovč & Sounds of Slovenia ostaja na sporedu!

Sporočamo vam, da bomo današnji koncert z naslovom Janez Dovč & Sounds of Slovenia normalno izvedli. Seveda ob spoštovanju vseh ukrepov, ki so veljali že do sedaj: ob vstopu v dvorano bomo preverili PCT pogoj, obvezna je uporaba mask, pred vstopom v dvorano si razkužite roke, upoštevajte sedežni red na vstopnici ter sledite navodilom hostes za izstop iz dvorane. Prosimo vas, da na dogodek pridete le, če ste zdravi.
Preberi več
Velenje, 22. 10. 2021

Zaradi bolezni odpade koncert Hej, partizan!

Koncert Partizanskega pevskega zbora z orkestrom Hej, partizan, ki bi moral potekati v nedeljo, 24. 10. 2021, ob 19. uri zaradi bolezni v zboru žal odpade. Koncert bo izveden v drugem terminu - več informacij bomo v kratkem objavili na naši spletni strani (www.festival-velenje.si) ter našem Facebook profilu (Festival Velenje). Hvala za razumevanje!
Preberi več
3. 9. 2021

Programska knjižica 32. Pikinega festivala

Ko se Pika igra, je to – IGRA ZA VSE!
Preberi več