29. 01. 2022 ob 20:00, Kino Velenje

355

Dogodki

Akcijski film, 124 minut, ZDA
Režija: Simon Kinberg
Igrajo: Jessica Chastain, Lupita Nyongo, Diane Kruger

Za ogled predstave in vstop na prizorišče je potreben PCT pogoj (prebolel, cepljen, testiran) za starejše od 12 let ter spoštovanje vseh takratnih ukrepov za zajezitev širjenja koronavirusa, ki veljajo za izvajanje kulturnih dejavnosti. 

Ko tajno orožje pade v roke plačancev, mora agentka CIE Mason »Mace« Brown združiti moči z nemško konkurenčno agentko Marie, z nekdanjo zaveznico MI6 in vrhunsko poznavalko računalništva Khadijah ter usposobljeno kolumbijsko psihologinjo Gracielo v smrtonosni in vratolomni nalogi, da pridobijo nazaj tajno orožje in hkrati ostanejo korak pred skrivnostno žensko, Lin Mi Sheng, ki budno spremlja vsak njihov korak. Ko se akcija razprostira preko celotnega sveta, od lokalov na ulicah Pariza do tržnic Maroka in razkošnih hiš Shanghaia, četverica žensk med seboj splete zvestobo, ki bo lahko rešila svet, ali vse štiri stala življenja.

Filmski ustvarjalec Simon Kinberg, ki je zaznamoval žanr blockbusterjev s filmi, kot so Marsovec, Logan: Wolverine, Fantastični štirje in Možje X: Dnevi prihodnje preteklosti, prinaša drzen, akcijski vohunski triler 355, ki bo združil sanjsko ekipo največjih filmskih igralk.