19. 09. 2021 ob 16:00, Kino Velenje

Mali šef: Družinski posli

Dogodki

Sinhronizirana animirana družinska komedija, 107 min (ZDA)
Režiser: Tom McGrath
Glasovi: Primož Ekart, Štefan Kušar, Tjaša Železnik, Jernej Kuntner, Miha Rodman, Mia Lamut, Tanja Đurić Ribič, Blaž Šef, Vesna Pernarčič, Matija Brec, Toja Tetičković Oman, Aleksander - Alex Volasko, Uroš Buh, Maxx Noah Grilc, David Novak, Jan Novljan, Leni Buh, Sergej Čiča, Lan Zupančič, Marjan Bunič, Nina Kaludjerović, Teja Bitenc, Manca Novljan, Gal Butenko Černe, Naja Pogačar, Nina Hribernik, Igor Potočnik

Za ogled predstave je potreben PCT pogoj (prebolel, cepljen, testiran) za starejše od 12 let ter spoštovanje vseh takratnih ukrepov za zajezitev širjenja koronavirusa, ki veljajo za izvajanje kulturnih dejavnost.

Po izjemnem uspehu prvega filma iz leta 2017 letos na velika platna prihaja nadaljevanje! Tim in njegova žena Carol živita v predmestju s prikupno dojenčico Tino ter bistro sedemletno hčerko Tabitho, ki je najboljša v svojem razredu, njen vzornik pa je stric Ted. Tima, ki se še vedno prepušča prekomerni otroški domišljiji, skrbi, da se Tabitha preveč žene in zato zamuja normalno otroštvo. Ko pa Dojenčica Tina razkrije, da je v resnici tajna agentka za podjetje BabyCorp z nalogo razkriti temne skrivnosti Tabithine šole in njenega skrivnostnega ustanovitelja dr. Erwina Armstronga, se odtujena brata Templeton nepričakovano združita in ponovno razmislita o pomenu družine.