Skip to content
banner image

Festival Velenje

Nakup vstopnic

Spoštovani obiskovalci!

Pri nas lahko kupite vstopnice za predstave v Domu kulture Velenje ter druge prireditve, ki spadajo pod okrilje Festivala Velenje. Po dogovoru z drugimi organizatorji prireditev prodajamo vstopnice tudi za druge prireditve v Velenju. Pisarna prodaje vstopnic se nahaja v pritličju Doma kulture (vhod z zadnje strani). Dosegljivi smo med delavniki, od ponedeljka do srede od 9.00 do 16.00, ob četrtkih od 9.00 do 17.00 ter ob petkih od 9.00 do 13.00. 

Vstopnice lahko rezervirate tudi na telefonski številki 03/898 25 90, 051 607 099, 03/898 25 70 ter preko e-pošte vstopnice@festival-velenje.si. Rezervacije vstopnic držimo tri delovne dni.

V kolikor predstave niso razprodane, lahko vstopnice kupite tudi uro pred prireditvijo na blagajni v avli doma kulture.

Vstopnice lahko kupite tudi preko sistema Moje karte: Vstopnice, karte - mojekarte.si

Festival Velenje se je novembra 2014 pridružili projektu Ministrstva za kulturo Republike Slovenije, ki omogoča brezplačne vstopnice za brezposelne. Na večini dogodkov, ki jih organizira naš zavod za kulturo, bomo zagotovili po dve brezplačni vstopnici za brezposelne. Vstopnice lahko dvignete dan pred predstavo na Festivalu Velenje. Število predstav za brezposelno osebo je letno omejeno na obisk dveh brezplačnih ogledov, z razlogom, da bomo lahko ogled dogodkov zagotovili čim več osebam. Več informacij o projektu lahko dobite na Festivalu Velenje: 03 898 25 90.

Prijazno vabljeni k nakupu vstopnic za predstave, ki si jih želite ogledati!