Skip to content
banner image

09. 09. 2023 ob 10:30, Titov trg

Abba mia

banner image

Dogodki

Odpotujte v obdobje disko glasbe, v čas disko krogel in svetlečih oblačil! ABBA Mia je prva in edina ABBA tribute skupina v Sloveniji. Skupino sestavlja 7-članska zasedba, ki z odličnim nastopom in z veliko pozornosti do detajlov združuje glasbeno kakovost, avtentične replike kostumov in vznemirljivo koreografijo. S kančkom lahkotnega humorja ustvarijo osupljivo predstavo izvedeno izključno v živo, s čimer želi prenesti duh tega večnega obdobja naslednjim generacijam.

Na glasbenem večeru ABBA MIA boste lahko slišali in skupaj s skupino zapeli največje uspešnice skupine ABBA, kot so Waterloo, Mamma Mia, Knowing me Knowing you, Dancing Queen, Chiquitita, SOS, Voulez Vouz,... Če boste dovolj blizu odra, pa se naučite še ABBA gibov in morda ujamete tudi kak ABBA bankovec.

V primeru slabega vremena bo koncert v Rdeči dvorani Velenje.

Zasedba ABBA Mia so: Eva Pirnovar (Agnetha), Manca Dremel (Frida), Andrej Pogorelec (Björn), Andrej Lobanov (Benny); spremljevalna zasedba: Dario Plesničar (bobni), Ištvan Pajor (bas kitara), Irena Lombar (spremljevalni vokal).