15. 01. 2022 ob 20:00, Kino Velenje

Igra sovraštva

Dogodki

Romantična komedija, 102 min, ZDA
Režija: Peter Hutchings
Igrajo: Lucy Hale, Corbin Bernsen, Austin Stowell

Za ogled predstave in vstop na prizorišče je potreben PCT pogoj (prebolel, cepljen, testiran) za starejše od 12 let ter spoštovanje vseh takratnih ukrepov za zajezitev širjenja koronavirusa, ki veljajo za izvajanje kulturnih dejavnosti. 

Lucy Hutton je vedno verjela, da prijazna dekleta daleč pridejo. Je simpatična in ustrežljiva in prav vsi v pisarnah Bexley & Gamin jo naravnost obožujejo … Razen hladnega, efektivnega in brezhibno oblečenega Joshua Templemana. In občutek je obojestranski. Obsojena na obstanek v skupni pisarni 40 (ok, 50 ali 60) ur na teden, Lucy in Joshua razvijeta nesmiselno psihološko igro prevlade. Lucy ne dopusti, da bi jo Joshua premagal na katerem koli področju, še posebej zato, ker je na vidiku zavidljivo poslovno napredovanje. Če Lucy zmaga, bo postala njegova nadrejena, njegova šefica, če pa izgubi, pa bo od svoje pozicije odstopila. Torej, …, zakaj ima kar naenkrat vroče sanje o Joshui in se za v službo oblači, kot da gre na nepozaben zmenek? Ko se popolnoma nedolžna vožnja z dvigalom spremeni v trenutek zemljo-tresočega poljuba, se Lucy začne spraševati, če ni morda Joshua Templeman popolnoma drugačen, kot si ga je predstavljala. Morda ga ne sovraži. Morda tudi on ne sovraži nje. Ali pa je vse skupaj samo nova igra …

Film Igra sovraštva je posnet po istoimenski knjižni uspešnici Sally Thorne, ki je bila izdana v več kot 25. državah po svetu in je pristala na 7. mestu 20. najboljših ljubezenskih romanov na lestvici Oprah Magazine.