31. 07. 2020 ob , atrij Velenjskega gradu

Ana Bezjak kvartet

Dogodki

S programom izbranih jazzovskih skladb se bo v družbi vrhunskih glasbenikov predstavila mariborska jazz vokalistka in pedagoginja Ana Bezjak. S prepletom tradicionalnih jazzovskih standardov, avtorskih skladb članov zasedbe, sodobnejših jazzovskih in brazilskih kompozicij ter izbranih slovenskih skladb se bodo glasbeniki sprehodili skozi bogato tradicijo vokalne in instrumentalne improvizirane glasbe.
Ana Bezjak se že vso kariero giblje med različnimi glasbenimi tradicijami, kvaliteto vokala povzdiguje v vokalne presežke. širšemu občinstvu pa je znana predvsem iz zasedbe Papir ter po sodelovanju s tango skupinama Piazzolleky in Tango Compas. Jazzovsko petje poučuje na Konservatoriju za glasbo in balet v Mariboru ter izvaja vokalne delavnice. V Velenju se je predstavila že nekajkrat, njen tokratni kvartet bodo sestavljali Marko Črnčec na klaviaturah, Robert Jukič na basu in Žan Tetičkovič na bobnih.

Prizorišče koncerta se lahko spremeni glede na vreme in trenutno epidemiološko sliko, o čemer bodo obiskovalci pravočasno obveščeni.

V primeru slabega vremena bo koncert v Domu kulture Velenje.

Za Poletni kulturni abonma in izven

Poletni kulturni abonma:
4  dogodki (3 koncerti, ena predstava) - 45 €
3 dogodki (brez koncerta Iztoka Mlakarja )- 25 €

Marko Črnčec
Marko Črnčec
Žan Tetičkovič
Žan Tetičkovič
Robert Jukič
Robert Jukič