Ideogram fotoaparata

Festival VelenjeABONMAJIFilmski abonmaji


Filmski abonmaji

Kino Velenje deluje pod okriljem Festivala Velenje in od petka do ponedeljka ponuja kvaliteten, aktualen in žanrsko raznolik filmski izbor. Filmski abonmaji za otroke in odrasle prinašajo ugodnosti za oglede vseh filmov v programu male in velike dvorane. Kino Velenje prinaša na domača platna presežke domače in svetovne filmske industrije ter ponuja tako kakovostne in nagrajene umetniške filme kot največje filmske uspešnice. S pomočjo sodobnih tehnologij Kino Velenje omogoča kakovosten ogled aktualnih filmov in popolno doživetje filmskih izraznih sredstev, ki lahko v svoji avdio-vizualni polnosti dovršeno zaživijo le na velikem platnu.
Filmska abonmaja za otroke:
Otroški filmski abonmaji spodbujajo razvoj filmske kulture pri najmlajših gledalcih. Skrbno izbran in pester otroški program animiranih in igranih filmov, ki jih ponuja Kino Velenje, si lahko v abonmajski izbor oblikujete sami. Otroško filmsko petko in desetko lahko vpišete (kupite) celo leto, veljavnost abonmajske kartice pa je omejena na leto dni od vplačila abonmaja.
• OTROŠKA FILMSKA PETKA vključuje izbor petih otroških filmskih predstav, ki se odvrtijo v okviru otroških matinej, Pikinega kina, počitniških otroških in mladinskih ciklusov.
Cena: 14 EUR
• OTROŠKA FILMSKA DESETKA vključuje izbor desetih otroških filmskih predstav, ki se odvrtijo v okviru otroških matinej, Pikinega kina, počitniških otroških in mladinskih ciklusov.
Cena: 27 EUR
 


Filmska abonmaja za odrasle:
Abonmaja 5 in 10 zvezdic filmofilom raznolikih žanrskih preferenc in vsem rednim gostom Kina Velenje omogočata ugodnejši nakup kino vstopnic. Vsebino obeh abonmajev lahko izberete sami iz pestrega nabora predstav, ki se odvrtijo znotraj rednega programa, slovenskih premier z gostujočimi filmskimi ustvarjalci in umetniškega filma, ki sestavlja program ponedeljkovega filmskega gledališča. Abonmaja 5 in 10 zvezdic lahko vpišete (kupite) celo leto, veljavnost abonmajske kartice pa je omejena na leto dni od vplačila abonmaja.
• Abonma 10 zvezdic vključuje 10 predstav po vaši izbiri.
Cena: 34 EUR
• Abonma 5 zvezdic vključuje 5 predstav po vaši izbiri.
Cena: 19 EUR

 
Izdelava spletnih strani: AV studio