Ideogram fotoaparata

Festival VelenjeABONMAJIFilmski abonmaji


Filmski abonmaji

 
Filmska abonmaja za otroke
Otroški filmski abonmaji spodbujajo razvoj filmske kulture pri najmlajših gledalcih. Skrbno izbran in pester otroški program animiranih in igranih filmov, ki jih ponuja Kino Velenje, si lahko v abonmajski izbor oblikujete sami. Otroško filmsko petko in desetko lahko vpišete kadarkoli celo leto, veljavnost abonmajske kartice pa je omejena na leto dni od vplačila abonmaja.
Otroška filmska petka
Vključuje izbor petih otroških filmskih predstav, ki se odvrtijo v okviru otroških matinej, Pikinega kina, počitniških otroških in mladinskih ciklusov.
Cena: 14 EUR
Otroška filmska desetka
Vključuje izbor desetih otroških filmskih predstav, ki se odvrtijo v okviru otroških matinej, Pikinega kina, počitniških otroških in mladinskih ciklusov.
Cena: 27 EUR
Filmska abonmaja za odrasle

Abonmaja 5 in 10 zvezdic filmofilom raznolikih žanrskih preferenc in vsem rednim gostom Kina Velenje omogočata ugodnejši nakup kino vstopnic. Vsebino obeh abonmajev lahko izberete sami iz pestrega nabora predstav, ki se odvrtijo znotraj rednega programa, slovenskih premier z gostujočimi filmskimi ustvarjalci in umetniškega filma, ki sestavlja program ponedeljkovega filmskega gledališča. Abonmaja 5 in 10 zvezdic lahko vpišete kadarkoli celo leto, veljavnost abonmajske kartice pa je omejena na leto dni od vplačila abonmaja.
Abonma 10 zvezdic
vključuje 10 predstav po vaši izbiri.
Cena: 34 EUR
Abonma 5 zvezdic
vključuje 5 predstav po vaši izbiri.
Cena: 19 EUR


Filmska abonmaja za odrasle:
Abonmaja 5 in 10 zvezdic filmofilom raznolikih žanrskih preferenc in vsem rednim gostom Kina Velenje omogočata ugodnejši nakup kino vstopnic. Vsebino obeh abonmajev lahko izberete sami iz pestrega nabora predstav, ki se odvrtijo znotraj rednega programa, slovenskih premier z gostujočimi filmskimi ustvarjalci in umetniškega filma, ki sestavlja program ponedeljkovega filmskega gledališča. Abonmaja 5 in 10 zvezdic lahko vpišete (kupite) celo leto, veljavnost abonmajske kartice pa je omejena na leto dni od vplačila abonmaja.
• Abonma 10 zvezdic vključuje 10 predstav po vaši izbiri.
Cena: 34 EUR
• Abonma 5 zvezdic vključuje 5 predstav po vaši izbiri.
Cena: 19 EUR

 
Izdelava spletnih strani: AV studio